Duplex Nordului

Situat în Bucureşti, acest apartament dotat cu aer condiţionat are o terasă. Unitatea este la 1,3 km de Muzeul Naţional al Satului Dimitrie Gusti, iar oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi şi parcare privată.

Unitatea include o bucătărie cu un cuptor şi un cuptor cu microunde. Există un TV cu ecran plat.

Parcul Herăstrău este la 200 de metri de Duplex Nordului, iar Arcul de Triumf se află la 1,7 km de proprietate. Aeroportul Internaţional Henri Coandă este la 10 km.

Sectorul 1 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de afaceri, muzee, arhitectură și gastronomie.

Duplex Nordului – facilitati: balcon, terasă, DVD player, CD player, canale prin cablu, TV cu ecran plat, aer condiţionat, fier de călcat, birou, facilităţi de călcat, zonă de relaxare, maşină de spălat, încălzire, dressing, canapea, izolare fonică, pardoseală de gresie/marmură, pardoseală de lemn/parchet, plasă de ţânţari, garderobă/dulap, suport de uscat rufe, duş, cadă, toaletă, toaletă suplimentară, facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea, frigider, cuptor cu microunde, bucătărie, zonă de luat masa, ustensile de bucătărie, cuptor, plite de gătit, prăjitor de pâine, masă, prosoape, lenjerie de pat.

Rezervari Duplex Nordului: